De Luxe -jenkkisänky

Soft De Luxe jenkkisängyt soft kaluste

 Meillä jokainen De Luxe -jenkkisänky valmistetaan juuri sinun vartalollesi sopivaksi

Olit sitten vartalotyypiltäsi tiimalasi (X), harteikas (Y) tai pyöreävartaloinen (O), pystymme valmistamaan sinulle juuri sopivan De luxe -jenkkisängyn, joka myötäilee vartalonmuotojasi ja antaa parhaimman mahdollisen tuen kehollesi. Jotta voisimme valmistaa juuri sinun vartalollesi sopivan sängyn, kiinnitämme huomion vartalosi mittasuhteisiin (pituus, paino, vyötärön ja olkapäänkorkeus). Kun tiedämme vartalosi mittasuhteet, osaamme niiden perusteella valmistaa juuri sinun vartalollesi sopivan jenkkisängyn.

softi vyohykkeet

 

Ainutlaatuisella sänkyeditorillamme saat räätälöityä itsellesi juuri sopivan sängyn

Soft-sängyt suunniteltu sinulle

Sänkyeditoriin

Runko

Jenkkisänky koostuu kahdesta kerroksesta, alarungosta ja patjasta. Vahva alarunko on valmistettu laadukkaasta kotimaisesta koivu -ja havupuuvanerista. Runkovanerin vahvuus on 17mm. Vahvan vanerin ansiosta runko ei väänny eikä huoju. Runkoon jyrsittyjen urien avulla rungosta tulee tukeva. Liitoskohtiin tulevan liiman ja vahvojen naulojen avulla runko pysyy tukevana ja kestää vuosien käyttöä.

Patja

Patja koostuu kolmesta kerroksesta, patjan ytimestä, vyöhykekerroksesta ja pintakerroksesta. Ydin on valmistettu laadukkaasta Hr-luokan kylmävaahtomuovista. Alle 90 kiloisen nukkujan ydin on kuutiopainoltaan 35 kiloista kylmävaahtomuovia, yli 90 kiloisen mutta alle 140 kiloisen nukkujan ydin on puolestaan kuutiopainoltaan 42 kiloista kylmävaahtomuovia. Ytimen vahvuus on 15 cm.

Yksilölliset vyöhykkeet

Ytimen päälle asetetaan yksilöllisesti räätälöity vyöhykeosio joka on valmistettu profiloidusta erikoisvaahtomuovista. Vyöhykkeen päällä on 5 senttimetrin kerros vartalosi muotoja myötäilevää viskoelastista vaahtomuovia Käyttämämme materiaalit ovat Certipur ja Ökotex-sertifikaatein hyväksyttyjä, turvallisia materiaaleja.

Jenkkisänky viimeistellään De Luxe-petauspatjalla, jossa sisus on samaa vartalosi muotoja myötäilevää viscoelastista vaahtomuovia kuin patjan pintakerroksessa.

Materiaalit

De Luxe -Jenkkisänkymme valmistetaan kestävästä kotimaisesta koivu-ja havupuuvanerista, kansainvälisesti hyväksytyistä Certipur-sertifikaatin omaavista kylmävaahto- ja viscoelastisesta vaahtomuovista, kestävistä ja miellyttävistä laminoiduista huonekalukankaista. Voit tilata kotiisi veloituksetta näytepalan sinua kiinnostavasta verhoilukankaasta.

Tilaa näyte


Kotimaista työtä

Kaikki De Luxe -jenkkisänkymme valmistetaan Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaan maakunnassa omalla sohva- ja sänkytehtaallamme. Takuuna kotimaisesta laadusta ja työstä on yrityksellemme myönnetty Avainlippu.

Soft kaluste softi.fi

 

Ainutlaatuisella sänkyeditorillamme saat räätälöityä itsellesi juuri sopivan sängyn

Soft-sängyt suunniteltu sinulle

Sänkyeditoriin

De Luxe -jenkkisängyt alkaen
4068€

Soft Kaluste Logo RGB nega

© 2021 Soft-kaluste Oy • Kaikki oikeudet pidätetään