De Luxe -moottorisänky

Soft De Luxe moottorisängyt soft kaluste

Meillä jokainen De Luxe -moottorisänky valmistetaan juuri sinun vartalollesi sopivaksi!

Olit sitten vartalotyypiltäsi tiimalasi (X), harteikas (Y) tai pyöreävartaloinen (O), pystymme valmistamaan sinulle juuri sopivan De Luxe -moottorisängyn, joka myötäilee vartalonmuotojasi ja antaa parhaimman mahdollisen tuen kehollesi. Jotta voisimme valmistaa juuri sinun vartalollesi sopivan sängyn, kiinnitämme huomion vartalosi mittasuhteisiin (pituus, paino, vyötärön ja olkapäänkorkeus). Kun tiedämme vartalosi mittasuhteet, osaamme niiden perusteella valmistaa juuri sinun vartalollesi sopivan sängyn.

Softi sinulle suunniteltu

Ainutlaatuisella sänkyeditorillamme saat räätälöityä itsellesi juuri sopivan moottorisängyn

Sänkyeditoriin

softi vyohykkeet

De Luxe -moottorisänky on laadukas kotimainen moottorisänky jossa on panostettu huippuluokan materiaaleihin parhaan nukkumiskokemuksen ja ergonomian saavuttamiseksi. Jokainen De Luxe -moottorisänky valmistetaan yksilöllisesti mittojesi mukaisesti.

Runko

Moottorisängyn runko koostuu kahdesta kerroksesta, alarungosta ja patjasta. Vahva alarunko on valmistettu laadukkaasta kotimaisesta koivu -ja havupuuvanerista. Runkovanerin vahvuus on 17mm. Vahvan vanerin ansiosta runko ei väänny eikä huoju. Runkoon jyrsittyjen urien avulla rungosta tulee tukeva. Liitoskohtiin tulevan liiman ja vahvojen naulojen avulla runko pysyy tukevana ja kestää vuosien käyttöä.

Patja

Patja koostuu kolmesta kerroksesta, patjan ytimestä, vyöhykekerroksesta ja pintakerroksesta. Ydin on valmistettu laadukkaasta Hr-luokan kylmävaahtomuovista. Alle 90 kiloisen nukkujan ydin on kuutiopainoltaan 35 kiloista kylmävaahtomuovia, yli 90 kiloisen mutta alle 140 kiloisen nukkujan ydin on puolestaan kuutiopainoltaan 42 kiloista kylmävaahtomuovia. Ytimen vahvuus on 15 cm.

Yksilölliset vyöhykkeet

Ytimen päälle asetetaan yksilöllisesti räätälöity vyöhykeosio joka on valmistettu profiloidusta erikoisvaahtomuovista. Vyöhykkeen päällä on 5 senttimetrin kerros vartalosi muotoja myötäilevää viscoelastista vaahtomuovia. Käyttämämme materiaalit ovat Certipur ja Ökotex-sertifikaatein hyväksyttyjä, turvallisia materiaaleja.

Moottorisänky viimeistellään De Luxe-petauspatjalla, jossa sisus on samaa vartalosi muotoja myötäilevää viscoelastista vaahtomuovia. kuin patjan pintakerroksessa.

Materiaalit

De Luxe -moottorisänkymme valmistetaan kestävästä kotimaisesta koivu-ja havupuuvanerista, kansainvälisesti hyväksytyistä Certipur-sertifikaatin omaavista kylmävaahto- ja viscoelastisesta vaahtomuovista, kestävistä ja miellyttävistä laminoiduista huonekalukankaista. Voit tilata kotiisi veloituksetta näytepalan sinua kiinnostavasta verhoilukankaasta.

Kotimaista työtä

Kaikki De Luxe -moottorisänkymme valmistetaan Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaan maakunnassa omalla sohva- ja sänkytehtaallamme. Takuuna kotimaisesta laadusta ja työstä on yrityksellemme myönnetty Avainlippu

Soft kaluste softi.fi

 

Softi sinulle suunniteltu

Ainutlaatuisella sänkyeditorillamme saat räätälöityä itsellesi juuri sopivan moottorisängyn

Sänkyeditoriin

De Luxe -moottorisängyt alkaen
2837€

© 2019 Soft-kaluste Oy • Sivuston suunnittelu WebGarden Oy