De Luxe -runkosänkypaketti

Soft De Luxe runkosänky 180 soft kaluste

 

Meillä jokainen runkosänky valmistetaan juuri sinun vartalollesi sopivaksi.

Olit sitten vartalotyypiltäsi tiimalasi (X), harteikas (Y) tai pyöreävartaloinen (O), pystymme valmistamaan sinulle juuri sopivan De Luxe -runkosängyn, joka myötäilee vartalonmuotojasi ja antaa parhaimman mahdollisen tuen kehollesi. Jotta voisimme valmistaa juuri sinun vartalollesi sopivan sängyn, kiinnitämme huomion vartalosi mittasuhteisiin (pituus, paino, vyötärön ja olkapäänkorkeus). Kun tiedämme vartalosi mittasuhteet, osaamme niiden perusteella valmistaa juuri sinun vartalollesi sopivan sängyn

softi vyohykkeet

De Luxe -runkosänky on laadukas kotimainen runkosänky jossa on panostettu huippuluokan materiaaleihin parhaan nukkumiskokemuksen ja ergonomian saavuttamiseksi. Jokainen De Luxe runkosänky valmistetaan yksilöllisesti mittojesi mukaisesti.

Ainutlaatuisella sänkyeditorillamme saat räätälöityä itsellesi juuri sopivan De Luxe -runkosängyn

Softi sinulle suunniteltu

Sänkyeditoriin

Runko

Runkosänky koostuu kahdesta kerroksesta, alarungosta ja patjasta. Vahva alarunko on valmistettu laadukkaasta kotimaisesta koivu -ja havupuuvanerista. Runkovanerin vahvuus on 17mm. Vahvan vanerin ansiosta runko ei väänny eikä huoju. Runkoon jyrsittyjen urien avulla rungosta tulee tukeva. Liitoskohtiin tulevan liiman ja vahvojen naulojen avulla runko pysyy tukevana ja kestää vuosien käyttöä.

Patja

Patja koostuu kolmesta kerroksesta, patjan ytimestä, vyöhykekerroksesta ja pintakerroksesta. Ydin on valmistettu laadukkaasta Hr-luokan kylmävaahtomuovista. Alle 90 kiloisen nukkujan ydin on kuutiopainoltaan 35 kiloista kylmävaahtomuovia, yli 90 kiloisen mutta alle 140 kiloisen nukkujan ydin on puolestaan kuutiopainoltaan 42 kiloista kylmävaahtomuovia. Ytimen vahvuus on 15 cm.

Yksilölliset vyöhykkeet

Ytimen päälle asetetaan yksilöllisesti räätälöity vyöhykeosio joka on valmistettu profiloidusta erikoisvaahtomuovista. Vyöhykkeen päällä on 5 senttimetrin kerros vartalosi muotoja myötäilevän memoryälyvaahtoa. Käyttämämme materiaalit ovat Certipur ja Ökotex-sertifikaatein hyväksyttyjä, turvallisia materiaaleja.

Runkosänky viimeistellään De Luxe-petauspatjalla, jossa sisus on samaa vartalosi muotoja myötäilevää memoryälyvaahtoa kuin patjan pintakerroksessa.

Materiaalit

De Luxe -runkosänkymme valmistetaan kestävästä kotimaisesta koivu-ja havupuuvanerista, kansainvälisesti hyväksytyistä Certipur-sertifikaatin omaavista kylmävaahto- ja älyvaahtomuoveista, kestävistä ja miellyttävistä laminoiduista huonekalukankaista. Sängyn verhoilun voit valita useista erilaisista tyypeistä ja väreistä. Voit tilata kotiisi veloituksetta näytepalan sinua kiinnostavasta verhoilukankaasta. 

Kotimaista työtä

Kaikki De Luxe -runkosänkymme valmistetaan Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaan maakunnassa omalla sohva- ja sänkytehtaallamme. Takuuna kotimaisesta laadusta ja työstä on yrityksellemme myönnetty Avainlippu

Soft kaluste softi.fi

De Luxe Runkosängyt alkaen
1860€ 

Ainutlaatuisella sänkyeditorillamme saat räätälöityä itsellesi juuri sopivan De Luxe -runkosängyn

Softi sinulle suunniteltu

Sänkyeditoriin

© 2019 Soft-kaluste Oy • Sivuston suunnittelu WebGarden Oy