Olemme Facebookissa Olemme Instagramissa

 Ohjeita petauspatjan valintaan

Petauspatjan tai toiselta nimeltään sijauspatja, tarkoitus on pidentää alla olevan patjan käyttöikää sillä se suojaa patjaa kulumiselta ja likaantumiselta. Petauspatjalla voidaan myös vaikuttaa patjan tuntumaan. Jos patjasi on liian kova voit helposti pehmentää sitä medium-kovuudella olevalla petauspatjalla tai pehmeällä petauspatjalla. Mikäli patja tuntuu taas liian pehmeältä voit hankkia siihen jämäkän -petauspatjan tai extra jämäkän-petauspatjan tuomaan jämäkkyyttä. Muotoutuva petauspatja soveltuu parhaiten jämäkän patjan päälle. Muotoutuva petauspatja muotoutuu vartalosi muotojen mukaisesti, mutta alla oleva jämäkkä patja tukee vartaloasi eikä tällöin upota.

Suosittelemme vaihtamaan petauspatjan 5 vuoden välein, jotta ominaisuudet pysyisivät optimaalisina. Päivittäisessä käytössä materiaalit kuluvat ja menettävät vuosien saatossa parhaat ominaisuutensa.

 
Millaista petauspatjaa etsit? 
Valitse alla olevista vaihtoehdoista 
Jämäkkä petauspatja   Kimmoisa petauspatja

Extra jämäkkä petauspatja   Muotoutuva petauspatja

 Paksu ja pehmeä petauspatja     
     

Ohjeita patjan valintaan

Vietämme sängyssä elämästämme suurimman osan. Laadukas uni ja lepo on ensisijaisen tärkeää ihmisen hyvinvoinnin kannalta. Oikeanlaisella patjalla voit vaikuttaa huomattavasti unesi laatuun ja hyvinvointiisi.

Patjan jäykkyys
Painavampi nukkuja tarvitsee  jämäkämmän patjan kuin kevyempi nukkuja. Mikäli patja on liian kova se ei muotoudu vartalon muotojen mukaisesti, jolloin vaarana on että selkä kipeytyy huonosta nukkumisasennosta. Liian pehmeä patja taas upottaa nukkujansa, jolloin selkäranka kaartuu huonoon asentoon.

Meillä patjat rakennettaan aina kerroksittain. Patjan pohjalla ytimenä on 10cm paksu jämäkkä ydinvaahtomuovi, jonka tarkoituksena on tehdä patjasta tukeva. Ydinvaahdon päälle liimataan kerros erikoisvaahtomuovia, jonka tarkoitus on tuoda patjaan haluttu tuntuma. Näitä vaahtoja ovat hr25 erikoiskimmoisa vaahto ja  muotoutuva viscoelastinen vaahto (memoryfoam). Patjan paksuutta voidaan säädellä pohjalla olevan ydinvaahdon kanssa. Yli 100 kiloiselle nukkujalle suosittelemme Extra jämäkkää patjaa, jossa ydinvaahto on 14cm paksu ja pinnassa 5cm kerros erikoiskimmoisaa hr25-vaahtoa. 

Jämäkkä-patja

Jämäkkä & kimmoisa patja sopii hyvin sinulle kun haet jämäkkää ja tukevaa patjaa. Patjan pohjalla on 10cm kerros jämäkkää ydinvaahtoa. Pinnassa 5cm kerros kimmoisaa ja joustavaa hr25-vaahtoa. Patja joustaa hieman pinnasta ja ydinvaahto tekee patjan tuntumasta jämäkän. Paltjan paksuus 15cm
Jämäkkä & kimmoisa patja on saatavana myös extra jämäkkänä jolloin ydinvaahdon paksuus on 14cm ja pinnassa on 5cm kerros joustavaa ja kimmoisaa hr25. Patjan paksuus 19cm

Soft Kaluste Basic plus patja

Jämäkkä & Muotoutuva -patja
Muotoutuva patja sopii hyvin sinulle kun haluat patjaltasi hyvää  ergonomiaa ja painottomuutta. Patjan pohjalla on 10cm kerros jämäkkää ydinvaahtoa. Pinnassa 4cm kerros lämpömuovautuvaa viscoelastista memoryfoamia. Patja muotoutuu pinnasta vartalosi muotojen mukaisesti auttaen kehoasi asettumaan hyvään asentoon nukkuessasi. Patjan paksuus 14cm

Muotoutuva memory patja soft-kaluste


Millaista patjaa etsit?
Valitse alla olevista vaihtoehdoista 

Jämäkkä & kimmoisa patja   Extra jämäkkä patja   Jämäkkä & Muotoutuva patja  

© 2023 Soft-kaluste Oy • Kaikki oikeudet pidätetään