Soft De Luxe sängyt soft kaluste

Hyvä sänky joustaa oikeasta kohdasta sopivasti!

softi vyohykkeet

Vältä hartia- ja selkäkivut nukkumalla oikeassa asennossa.

Usein luullaan, että mitä kovempi sänky sitä parempi se on selälle ja sitä parempi siinä on nukkua. Asia ei kuitenkaan ole näin yksiselitteinen.
Jokainen ihminen ja vartalo on yksilöllinen. Vartalon paino ei jakaannu tasaisesti läpi kehon, vaan kohdistuu useaan kohtaan epätasaisesti. Pää ja hartianseutu painavat vähemmän kuin keskivartalo. Lantionseudun paino on myös erilainen. Kova vyöhykkeetön sänky jakaa painon epätasaisesti, jolloin esimerkiksi keskivartalo painuu enemmän kuin muu vartalo jonka seurauksena selkäranka ei ole suorassa nukkuessa vaan hieman vinossa, jolloin vaarana on selkä- ja hartiakivut.

Laadukas pussijouseton vaihtoehto

Soft Sängynvyöhyke

 

 

 

 

Soft -De Luxe patjojen rakenne

1. Hr-kylmävaahtoydin 15cm
2. Hr-kylmävaahto vyöhykeosio 4cm
3. Viskoelastinen vaahtokerros 5cm

Oikea vyöhyke oikeassa paikassa.

Jotta nukkuisit hyvin sängyssäsi, täytyy sen olla juuri sinun vartalollesi suunniteltu. Nukkuessasi selkärangan tulee olla suorassa, jolloin nukut hyvin ja vältyt kivuliailta selkä- ja hartiasäryiltä. Soft-De Luxe sängyt ovat rakennettu siten, että ne myötäilevät vartaloasi ja tukevat sitä juuri oikeista kohdin.

Patja ei saa olla liian kova eikä myöskään liian pehmeä. Liian kovassa sängyssä selkäranka ja hartialinja eivät ole suorassa, vaan kevyempi hartianseutu painuu vähemmän kuin keskivartalo, jolloin nukkuessasi tukirankasi on epäsuorassa. Sama pätee liian pehmeään sänkyyn. Soft -De Luxe sängyissä optimaalinen nukkuma-asento saavutetaan vyöhykkeiden oikeanlaisella jakamisella. Sänkyä valmistaessa kiinnitetään huomio vartalosi mittasuhteisiin. (pituus, paino, vyötärön ja lonkankorkeus, olkapäänkorkeus.) Kun tiedämme vartalosi mittasuhteet, osaamme niiden perusteella valmistaa juuri sinun vartalollesi sopivan patjan.

Yksilölliset sängyt

Jokainen sänkymme on yksilö aivan kuten sinäkin!

Meillä jokainen sänky tehdään juuri sinun vartalollesi sopivaksi. Olit sitten vartalotyypiltäsi tiimalasi (X), harteikas Y tai pyöreä vartaloinen O, pystymme valmistamaan sinulle juuri sopivan sängyn, joka myötäilee vartalonmuotojasi ja antaa parhaan mahdollisen tuen kehollesi nukkuessasi. 

Vyohyke Soft

Soft-vyöhyke

Ominaisuudet:
Soft-vyöhyke on erittäin pehmeä ja ottaa vastaan vartalon paineen viiveellä tuottaen miellyttävän painottomuuden tunteen. Vyöhykkeen tuntuma on pehmeä.

Vyöhykkeen profiili:
Pehmeä.
Suositeltu vyöhyke:
Hartiavyöhyke

Vyohyke Medium

Medium-vyöhyke

Ominaisuudet:
Medium-vyöhyke ottaa vastaan vartalon paineen nopeammin kuin Soft-vyöhyke säilyttäen silti miellyttävän painottomuuden tunteen. Vyöhykkeen tuntuma on keskikova.

Vyöhykkeen profiili:
Keskikova.
Suositeltu vyöhyke:
Hartia- lantiovyöhyke

Vyohyke Hard

Hard-vyöhyke

Ominaisuudet:
Hard-vyöhyke vastaa vartalon paineeseen nopeasti.
Tällä vyöhykkeellä tuntuma on jämäkkä.

Vyöhykkeen profiili:
Jämäkkä.
Suositeltu vyöhyke
Hartia- lantiovyöhyke

Suunnittele oma Soft -De Luxe sänkysi

Soft Kaluste Logo RGB nega

© 2021 Soft-kaluste Oy • Kaikki oikeudet pidätetään