Patjat

Kotimaiset patjat tehtaanverkkokaupasta

Premium patja 120 Soft Kaluste

Patjamme siivittää sinut hyviin uniin.
Patja soveltuu monenlaiseen tarkoitukseen. Voit vaihtaa jo olemassa olevaan runkosänkyysi uuden patjan kädenkäänteessä, tai tarjota vieraille erinomaiset yöunet vierashuoneessa.

Panostamme laatuun.
Patjoissamme on panostettu huippuluokan materiaaleihin parhaan nukkumiskokemuksen ja ergonomian saavuttamiseksi. Kerroksellisen patjarakenteen ansiosta patjamme tukee ja myötäilee vartaloasi juuri oikeasta kohdin.

Valikoimastamme löydät kaikki normaalikokoiset patjat, 80cm, 90cm 120cm. Parivuoteen sängyn saat yhdistämällä kaksi patjaa yhteen. Voit valita molempiin patjoihin omat jämäkkydet ja ominaisuudet sekä petauspatjat tai yhden ison petauspatjan. Esimerkiksi 160cm sängyn saat yhdistämällä kaksi 80cm patjaa toisiinsa.

Teemme myös erikoismittaisia patjoja ja petauspatjoja.
Jos haaveissasi on juuri sinun mittojesi mukainen patja tai runkosänkyysi ei mahdu standardikokoinen patja, me pystymme valmistamaan patjan myös mittatilauksesta. Ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Ota yhteyttä

Kotimaista laatua.
Kaikki patjamme valmistetaan omalla tehtaallamme Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Osoituksena kotimaisuudesta meille on myönnetty Avainlippu.

Soft kaluste softi.fi

Uusi patja nopealla toimitusajalla kotiovelle toimitettuna.
Normaali toimitusaikamme patjoille on 1 viikko tilauksesta.

Tilaa kangasnäyte kotiisi.
Voit tilata kotiisi veloituksetta näytepalan sinua kiinnostavasta verhoilukankaasta.

Tilaa näyte


Patjamme valmistetaan kansainvälisesti hyväksytyistä Certipur -sertifikaatin omaavista kylmävaahto- ja memory-vaahtomuoveista, kestävistä ja miellyttävistä laminoiduista huonekalukankaista.  Patjan verhoilun voit valita useista erilaisista tyypeistä ja väreistä.

  

Soft Kaluste Logo RGB nega

© 2019 Soft-kaluste Oy • Sivuston suunnittelu WebGarden Oy