Olemme Facebookissa Olemme Instagramissa

Runkopatjat

Kotimaiset runkopatjat tehtaanverkkokaupasta

Laajasta valikoimastamme löytyy runkopatja jokaiselle nukkujalle ja vartalolle. Valikoimamme on suunniteltu siten, että se palvelee mahdollisimman hyvin uuden oikeanlaisen vuoteen etsijää.
Kovaa ja jämäkkää sänkyä etsivälle löytyy laadukkaat vaihtoehdot aina extra jämäkästä runkopatjasta, pintapehmeään ja joustavaan  Flexy Deluxe pocket -runkopatjaan.  
Selkäkivuista kärsiville olemme suunnittelleet 2 erinomaista vaihtoehtoa: Ergonominen Flexy Deluxe Memory -runkopatja sekä 5 vyöhykkeinen 5zone-runkopatja.  
Luksusta makuuhuoneeseen haluavalle kiistattomasti paras vaihtoehto on Flexy Ultra Deluxe -runkopatja. 
Tilapäiseen käyttöön esimerkiksi mökille vierashuoneeseen hyvä vaihtoehto on Basic pocket-runkopatja.
Yli 120 kiloisille nukkujille olemme suunnittelleet kestävän Bounce XXL-runkopatjan. Sängyssä on panostettu nimenomaan kestävyyteen ja painavan nukkujan hyvään nukkuma-asentoon. Bounce XXL:n  materiaalit ovat ensiluokkaisia ja täysin poikkeavia muista markkinoilla tarjolla olevista runkopatjoista.

Vakiokokojen lisäksi teemme runkopatjat myös mittatilauksesta.

 
soft runkosanky fiilis 1
 
softi luotto
 
Softi.fi kotimaista laatua

Tinkimätöntä suomalaista laatua

Uusi sänky on pitkäaikainen hankinta, jolloin materiaalit ja työn jäljen tulee olla aikaa kestävää. Meillä sängyissämme käytetyt materiaalit ovat valittu alan parhaista raaka-aineista ja 30 vuoden kokemus sohvien ja sänkyjen valmistuksesta on työmme laadun tae. Meidän patjat ja sängyt ovat takuulla kotimaisia ja Suomessa tehtyjä. Kaikki tuotteemme valmistetaan omalla tehtaallamme Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Osoituksena kotimaisuudesta meille on myönnetty Avainlippu.
softi tehty suomessa

 


Uusi sänky nopealla toimitusajalla kotiovelle toimitettuna

Meiltä onnistuu toimitus koko suomeen. Voit myös noutaa tilauksesi suoraan tehtaalta. Toimitusajat varasto tuotteille 1-2 viikkoa. Mittatilaussängyille 2-4 vkoa.

Teemme myös erikoismittaisia runkopatjoja ja petauspatjoja

Tiloja on monenlaisia, eikä kaikkiin tiloihin sovellu aina standardimittainen sänky. Suomalaisena joustavana perheyrityksenä pystymme valmistamaan sinulle sängyn, joka sopii tilaansa ja jossa on vieläpä hyvä nukkua. Näyttävyyttä sänkyihin saadaan verhoilulla, joita valikoimassamme on runsaasti.  Meiltä saat myös sänkyyn sopivan petauspatjan. Ota rohkeasti yhteyttä. Yhteyttä voit ottaa yhteydenotto-lomakkeella.
Ota yhteyttä

Voit myös soittaa asiakaspalveluumme
044-7140142

tai voit kysyä neuvoa suoraan chatista. Chatissa palvelee aina asiantunteva myyjä, eikä robotti. 


 

Jousistolla varustetut vuoteet

Jousistolla varustetut sänkymme ovat loistava vaihtoehto 50-90 kiloisille nukkujille. Yli 90 kiloisille suosittelemme jousettomia sänkyjämme. Yli 120 kiloisille nukkujille suosittelemme jousetonta Bounce XXL-sänkyä. Kaikki sängyt saatavana myös mittojen mukaisesti valmistettuna
 
Flexy deluxe pocket runkopatja

Flexy Deluxe Pocket -runkopatja

Jämäkällä pussijousistolla ja joustavalla erikoisvaahdolla varusteltu Flexy deluxe pocket-runkopatja on oikea valinta kun hakusessa on jämäkkä mutta joustava runkopatja.

Runko on kestävä 18mm paksu ja 20cm korkea koivu/vanerirunko. Sälepohja vahvaa mäntyä.
Varasto koot: 80x200 | 90x200 | 160x200 |180x200

Hinta alk: 860€ sisältää petauspatjan


 Flexy deluxe memory runkopatja

Flexy Deluxe Memory -runkopatja

Kehon lämpöön ja paineeseen reagoivalla erikoisvaahdolla ja jämäkällä pussijousistolla varusteltu Flexy deluxe memory-runkopatja on oikea valinta kun hakusessa on jämäkkä mutta ergonomisesti muotoutuva vuode.

Runko on kestävä 18mm paksu ja 20cm korkea koivu/vanerirunko. Sälepohja vahvaa mäntyä.
Varasto koot: 80x200 | 90x200 | 160x200 |180x200

Hinta alk: 860€ sisältää petauspatjan


 Flexy ultra deluxe

Flexy Ultra Deluxe -runkopatja

Flexy Ultra Deluxe runkopatja on lippulaivamme ja se sijoittuu kirkkaasti luksusluokan sänkyjen maailmaan. Lähtökohtana sängyn suunnitellussa on ollut yhdistää jämäkän jousiston kestävyys ja erikoisvaahtojen joustavuus ja pehmeys. Lopputuloksena syntyi sänky jossa painon tunne katoaa ja vartalo pääsee todella lepäämän. Tässä sängyssä patja osan paksuus 27cm!

Runko on kestävä 18mm paksu ja 20cm korkea koivu/vanerirunko. Sälepohja vahvaa mäntyä

Varasto koot: 160x200 |180x200

Hinta alk: 3490€ sisältää petauspatjan
 

Jousettomat vuoteet

Jousettomat vuoteemme ovat suunniteltu +90 kiloisille nukkujille. Poikkeuksena 5zone-runkopatja joka soveltuu myös kevyemmille nukkujille. Kerroksellisen patjarakenteen ansiosta patjamme tukee ja myötäilee vartaloasi juuri oikeasta kohdin. Tuntuma jousettomissa vuoteissa on erittäin tukeva.
 
Extra jämäkkä runkopatja

Extra jämäkkä -runkopatja

Kun haluat erityisen jämäkän vuoteen, niin tämä sänky on sinun valintasi. Pintakerros on 5cm paksu pehmeän kimmoisaa erikoisvaahtomuovia, joka antaa patjalle miellyttävän pintapehmeyden ja joustaa vartalosi alla juuri sopivasti.
Patjan ytimenä on 14 senttimetriä paksu hr-vaahtomuovikerros, joka tekee patjan tuntumasta jämäkän ja tukevan.

Runko on kestävä 18mm paksu ja 20cm korkea koivu/vanerirunko. Sälepohja vahvaa mäntyä.
Varasto koot: 80x200 | 90x200 | 120x200 | 160x200 |180x200

Hinta alk: 695€ sisältää petauspatjan


 5zone

Vyöhykkeellinen 5Zone -runkopatja

5 vyöhykkeinen runkopatja. Edistyksellisen patjarakenteen ansiosta vartalosi asettuu oikeanlaiseen asentoon, jolloin nukut yösi levollisesti ja heräät virkeänä uuteen päivään. Vyöhykkeet ovat jaoteltu sängyssä niin, että ne myötäilevät vartaloasi sieltä minne painetta kohdistuu ja antaa tukea sinne missä sitä tarvitaan. Sunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti siihen, että tässä sängyssä nukkujan vartalo olisi mahdollisimman suorassa ja ergonomisesti parhaassa asennossa.

Runko on kestävä 18mm paksu ja 20cm korkea koivu/vanerirunko. Sälepohja vahvaa mäntyä.
Varasto koot: 80x200 | 90x200 | 120x200 | 160x200 |180x200

Hinta alk: 839€ sisältää petauspatjan


 Bounce xxl runkopatja

+ 120kiloisille nukkujille Bounce XXL -runkopatja

Bounce XXL -runkopatja on suunniteltu + 120 kiloisille nukkujille. Patja koostuu 2:sta kerroksesta.
Patjan pohja on 14cm paksua muotoonvalettua kylmävaahtoa, jonka ominaisuutena on kestävyys ja joustavuus. Vaahto on suunniteltu nimenomaan kestämään kovaa rasitusta menettämättä joustavia ominaisuuksiaan. Vaahdon kuutiopaino on 65kg/m3 ja newton luku jopa 230 newtonia. Samankaltainen vaahtomuovi on käytössä mm. autoteollisuudessa. Syynä juurikin kestävyys.

Runko on 20cm korkea ja 18mm paksua vaneria. Säleet ovat valmistettu kestävästä 15mm vanerista. Runko on vahvistettu keskeltä vielä tukipuulla ja keskijalalla.
Varasto koot: 80x200 | 90x200 | 160x200 | 180x200

Hinta alk: 1262€

 

 

© 2024 Soft-kaluste Oy • Kaikki oikeudet pidätetään